Pozornice


Lokacije i pozornice na kojima nastupaju ansambli

Niška letnja pozornica

Letnja pozornica je centralna pozornica na kojoj se održavaju svečano otvaranje i zatvaranje festivala. Prelep ambijent, prostrana pozornica i veliki kapacitet gledališta krase ovu pozornicu.

Amfiteatar na Niškom keju

Prostrana pozornica u centru grada Niša kraj reke Nišave. Opuštena atmosfera sa publikom koja postaje sve brojnija kako nastupi odmiču. Na ovoj pozornici se održavaju predstavljanja ansambala i zvanični nastupi.

Pozornica U parku Svetog Save

Pozornica je karakteristična po tome što se nalazi u prelepom parku u kojem građani rado provode vreme, pa će oni ansambli koji budu nastupali na njoj uživati u osmesima i aplauzima velikog broja slučajnih prolaznika.
pozornica u beloj palanci

Pozornica Bela Palanka

Ova pozornica spada u jednu od najlepsih i svakako najprijatnijih na jugu Srbije. Nalazi se odmah pored izvora, pa je boravak i nastupanje mnogo lakse u vrelim letnjim danima. Gledalište je polukružno i strmo što u mnogome poboljšava i akustičke kvalitete.

Pozornica U Vladičinom hanu

Festival se delom održava i u mestu Vladičin han gde ansamble očekuje zaista velika pozornica, odlična rasveta, prelep ambijent i uvek vesela publika.

Pozornice u Knjaževcu

U Knjaževcu se koriste dve bine, jedna u zatvorenom a druga na otvorenom prostoru kod kule. Stanovnici ovog gradića prosto obožavaju sve tipove kulturnih dešavanja i uvek možete očekivati najlepšu atmosferu na nastupima.